Σελίδες

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ανθρωπότητα:H μέθοδος του να μην κάνεις τίποτα

 Πολλοί αγρότες ή κάτοχοι αγροτεμάχιων έχουν πάψει εδώ και καιρό να ασχολούνται λόγω του κόστους παραγωγής.Λοιπόν εμείς σας έχουμε μία πρόταση.Σκεφτείτε το καλά.Δεν έχετε να χάσετε τίποτα!
 

Γέλιο:Mπραφ εναντίον πορνοστάρ

Μπράφ είναι μία διαδικτυκακή εκπομπή η οποία σατυρίζει με καυστικό και προτώτυπο τρόπο διάφορες πτυχές της καθημερινότητας μας.Παρακολούθησε λοιπόν το πρώτο βιντεάκι το οποίο σου παραθέτουμε στο ιστοσιολόγιο μας.Απόλαυσε λοιπόν:

Γέλιο:Τα ζώα έχουν άποψη

 Παρακολούθησε ένα εκπληκτικό βιντεάκι σκηνοθετημένο για να σατυρίσει την  ελληνική πολιτική σκηνή.

Σύνταγμα:Mάθε την δημοκρατία σου μέρος 1ο-Τι είναι η απλή αναλογική;

Διαβάστε την υπερσύνδεση(link) την οποία ακολουθεί:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1


Σύνταγμα:Το πιο σημαντικό άρθρο του Συντάγματος το οποίο δεν γνωρίζουν οι Έλληνες

Το Σύνταγμα υποχρεώνει τους  Έλληνες να αντισταθούν.
           Άρθρο 120 (Ακροτελευταία Διάταξη)

1.    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Oικονομικά:Mε απλά λόγια-τι είναι τα spreads;

        Πολλοί από εμάς ακούμε συχνά την λέξη σπρέντς χωρίς όμως να κατανοούμε τι εννοούμε με αυτό.Σπρεντ είναι λοιπόν η μονάδα μέτρησης η οποία δείχνει την διαφορά στα τοκοχρεωλίσια με την οποία κάποιο κράτος λαμβάνει ένα δάνειο σε σχέση με το γερμανικό κράτος.Δηλαδή.Εάν ο Γερμανός δανείζεται με 0.5 % επιτόκιο λαμβάνουμε την μονάδα του spread ως 0.Oπότε η κάθε μονάδα σπρέντ σημαίνει με πόσο % επιτόκιο δανειζόμαστε παραπάνω σε σχέση με τους γερμανούς.Για να αντιληφθείτε την διαφορά τοποθετείται απλά δύο δεκαδικά ψηφία στην τιμή των σπρεντς τα οποία σας δίνουν.Δηλαδή η Ελλάδα δανείζεται με τα spreads στις 1500 μονάδες τότε 15,00 άρα με επιτόκιο

Σύνταγμα:'Εσχατη προδοσία

               Έσχατη Προδοσία
ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Άρθρο 134
Έσχατη προδοσία
1.     Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης: Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιοδήποτε τρόπο το Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το